Oficjalna strona

ZŁOTY PAKIET DARCZYŃCY

WSPARCIE: powyżej 20 000 zł
✓ Informacja o firmie wraz z logotypem na stronie internetowej Fundacji (z możliwością przekierowania na stronę firmy), w zakładce Darczyńcy Fundacji, ✓ Tytuł Strategicznego Darczyńcy Fundacji Pogoń Lwów wraz z umieszczeniem informacji na głównej stronie internetowej Fundacji z linkiem do strony firmy,
✓ Logo firmy na stronie Lwowskiego Klubu Sportowego Pogoń Lwów,
✓ Logo firmy we wszystkich materiałach promocyjnych i reklamowych Fundacji, ✓ Eksponowanie logo lub reklam dostarczonych przez Darczyńcę na nośnikach wizualnych w miejscach, w których Fundacja będzie organizować kampanie, konferencje, spotkania; ✓ Prawo do użycia wypowiedzi i wizerunku Fundacji w ramach wspieranego projektu, we własnych działaniach promocyjnych i marketingowych firmy, na stronie internetowej, w prasie, telewizji, radio, wewnętrznych plakatach i broszurach,
✓ Certyfikat Darczyńcy Fundacji Pogoń Lwów oraz złożenie oficjalnych, pisemnych podziękowań przez Fundację,
✓ Logo firmy na wszystkich zaproszeniach drukowanych obok Patronów Honorowych,
✓ Informacja o firmie we wszystkich materiałach prasowych dotyczących działalności Fundacji,
✓ Prawo do udziału merytorycznego i promocyjnego oraz wypowiedzi przedstawiciela Darczyńcy w działaniach promocyjnych Fundacji.

Nasi partnerzy

Współpraca